5 τρόποι για να προστατεύσετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο από την αμμουδιά

 

Ενώ είστε έξω απολαμβάνοντας τον ήλιο, το τελευταίο πράγμα που θέλετε να συμβεί, είναι να βρείτε τον ατμοποιητή σας γεμάτο με άμμο από την παραλία. Η άμμος στα κουμπιά και γύρω από τις «εισόδους» θα μπορούσε να προκαλέσει μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία.

Εδώ είναι πέντε απλοί τρόποι που μπορείτε να προστατεύσετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας ενώ είστε έξω στις πανέμορφες παραλίες.

  1. Πάρτε μια θήκη

Κρατήστε τον ατμοποιητή σας καλυμμένο μέσα σε μια θήκη όταν δεν είναι σε χρήση. Θα διαπιστώσετε ότι είναι ένας καλός τρόπος για να τον προστατεύσετε από το να πάρει άμμο στα κουμπιά ή το επιστόμιο. Μια θήκη ταξιδίου που κλείνει με φερμουάρ ή σφραγίζει είναι καλύτερη για το σκοπό αυτό, παρόλο που ακόμα και η απλή θήκη  σιλικόνης μπορεί να βοηθήσει στην προστασία της συσκευής σας.

  1. Προστατέψτε τις μπαταρίες σας

Αν κατευθύνεστε προς το νερό και προηγουμένως αδειάσετε τις τσέπες σας επάνω σε μια πετσέτα στην παραλία – προσοχή! Η ίδια η θερμοκρασία της άμμου μπορεί να πάρει απίστευτα υψηλή τιμή σε άμεσο ηλιακό φως, και ακόμη και μια πετσέτα ή ομπρέλα δεν είναι αρκετή για να προστατεύει τις μπαταρίες σας από την υπερθέρμανση.

Βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε συχνά τη μπαταρία σας. Αν παρατηρήσετε ότι είναι πολύ ζεστή, μην επιχειρήσετε να τη χρησιμοποιήσετε μέχρι να επανέλθει πίσω στην κανονική της θερμοκρασία.

Η καλύτερη πρακτική είναι να βρείτε κάπου που έχει σκιά όλη την ημέρα για να αφήσετε τις μπαταρίες σας ή να τις τοποθετήσετε μέσα σε μια αεροστεγή (moisture proof) σακούλα σε ένα δοχείο ψύξης (cooler).

  1. Να είστε προσεκτικοί με τους άλλους ανθρώπους

Αφήνοντας το gadget σας χωρίς επίβλεψη στην παραλία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσετε τα παιδιά και τα ζώα που βρίσκονται τριγύρω. Καθώς τρέχουν και παίζουν στην παραλία, μπορεί να κλωτσήσουν επάνω άμμο που θα βρει τον τρόπο να τρυπώσει μέσα στη συσκευή σας.

Εάν πρόκειται να ατμίσετε στην παραλία, προσοχή στους ανθρώπους γύρω σας εφαρμόζοντας σωστή εθιμοτυπία. Και πάλι, αφήνοντας το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο σε μια θήκη είναι ένας καλός τρόπος για να το προστατεύσετε ακόμα και όταν είστε σε μια πολυσύχναστη παραλία γεμάτη από παιδιά.

  1. Κρατήστε το μακριά απ’ το νερό

Και βέβαια είναι προφανές ότι δεν θέλετε να κάνετε μπάνιο τη συσκευή σας, αλλά οι παραλίες είναι γεμάτες με πολλούς άλλους «κινδύνους» νερού. Από τα παιδιά που μεταφέρουν κουβάδες με νερό στο ντους και τα απροσδόκητα κύματα, βεβαιωθείτε ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας είναι σε μια θέση όπου οι τυχαίες διαρροές δε θα μετατραπούν σε καταστροφή.

  1. Έχετε πρόχειρα μερικά βασικά εργαλεία καθαρισμού

Σε περίπτωση που η συσκευή σας τελικά γέμισε με άμμο, πρέπει να έχετε μερικά βασικά εργαλεία διαθέσιμα για να το καθαρίσετε. Γνωρίζοντας πώς να καθαρίσετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο επί τόπου, θα κάνει πολύ ευκολότερη και γρηγορότερη τη δουλειά σας κι έτσι θα μπορείτε να συνεχίσετε το άτμισμα αμέσως. (Ενημερωθείτε στο κατάστημά μας σχετικά με το πώς καθαρίζουμε τη συσκευή μας). Μεταφέρετε μαζί σας πάντα ένα μικρό πανάκι καθαρισμού που θα σας βοηθήσει να σκουπίσετε την άμμο, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και στην περίπτωση που θα πρέπει να «λύσετε» τα τμήματα ξεχωριστά για να τα καθαρίσετε.

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα προσφέρεται για άτμισμα στην παραλία, αλλά αυτό έρχεται με κινδύνους. Η προστασία του εξοπλισμού σας πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή της σκέψης σας για να απολαύσετε ένα όμορφο απόγευμα αναψυχής στη θάλασσα.

Τώρα είναι η ώρα να επενδύσετε σε μια θήκη ποιότητας που θα μπορέσει να κρατήσει τις μπαταρίες και τα εργαλεία καθαρισμού σας ασφαλή!

 

Powered by ProgressNet

DELIVERY: Επεκτείνουμε την αυθημερόν παράδοση σε περισσότερες περιοχές στην Αττική! Καλέστε μας για να δείτε αν εξυπηρετούμε την περιοχή σας!   ΑΜΕΣΗ ΚΛΗΣΗ