Οι κορυφαίες 5 δηλώσεις υπέρ του ατμίσματος που έγιναν από ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες υγείας

# 1 Dr. Lynn Kozlowski, Καθηγητής της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου του Μπάφαλο «Όσοι προσπαθούν να υπερβάλλουν σχετικά με τους κινδύνους από τη χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου,  πρέπει να εξετάσουν το ρόλο που παίζουν στο να καπνίζουν οι καπνιστές. Το να λέτε στους ανθρώπους ότι κανένα προϊόν δεν είναι ασφαλές είναι ένα ανεύθυνο μήνυμα. ”

#2 “Η μελέτη αυτή παρέχει περαιτέρω στοιχεία ότι η μετάβαση σε ηλεκτρονικά τσιγάρα μπορεί να μειώσει σημαντικά τη βλάβη στους καπνιστές, με πολύ μειωμένη έκθεση σε καρκινογόνους και τοξινικούς παράγοντες”, δήλωσε ο κ. Kevin Fenton, Εθνικός Διευθυντής Υγείας & Ευημερίας στη Δημόσια Υγεία της Αγγλίας.

# 3 Dr. Lynn Kozlowski “Οι γενικές ενδείξεις για ένα gateway effect (ότι δηλαδή το άτμισμα είναι η πύλη για το πέρασμα σε άλλες ουσίες) που θα μπορούσε να έχει σημαντικές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία δεν είναι πειστικές. Τα στοιχεία που προκύπτουν από τις κοσμικές τάσεις στη χρήση τσιγάρων και ηλεκτρονικών τσιγάρων δεν υποστηρίζουν ότι υπάρχει φαινόμενο πύλης. ”

“Το πλήρες όφελος από τη χρήση ηλεκτρονικών τσιγάρων είναι η πλήρης διακοπή του καπνίσματος”. Μέρος του λόγου για τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι να σταματήσουν το κάπνισμα και έχουμε δείξει ότι αποτελούν αποτελεσματικό υποκατάστατο όσον αφορά την παροχή νικοτίνης. ”

# 4 Ο Δρ Lynn Kozlowski – “Πολλοί πιστεύουν ότι το άτμισμα δεν θα μπορούσε να είναι τόσο ικανοποιητικό όσο τα τσιγάρα και αυτή η έλλειψη ικανοποίησης θα μπορούσε να ενθαρρύνει τη μετάβαση στο πιο ικανοποιητικό προϊόν. Αλλά τα ευρήματά μας υποδεικνύουν ότι τα μη «τσιγαρικά» προϊόντα μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητικά. ”

#5 Ο Dr. Lynn T. Kozlowski, Καθηγητής της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου του Μπάφαλο, έκανε μερικές πρωτοποριακές δηλώσεις και παρήγαγε σημαντικά στοιχεία στην πιο πρόσφατη μελέτη του σχετικά με το εάν οι επαγγελματίες στρατιώτες των ΗΠΑ βρήκαν το κάπνισμα ή το άτμισμα περισσότερο ικανοποιητικό. Τα αποτελέσματα δημοσιεύονται στο περιοδικό Preventative Medicine Reports.

Λόγω αυτών των πρωτοποριακών ευρημάτων, πρέπει να επισημανθεί ο Dr Kozlowski στην πλειοψηφία των σχολίων, δεδομένου ότι η σπουδαιότητα της μελέτης δεν είναι μόνο δημοφιλής, αλλά ακόμα περισσότερο αυτή η μελέτη είναι κατ ‘ουσία η πρώτη του είδους και θα είναι κεντρικό σημείο εστίασης για τους συνηγόρους του ατμίσματος ώστε να χρησιμοποιούν στο οπλοστάσιο της επιχειρηματολογίας τους πραγματικά στοιχεία.

 

Powered by ProgressNet

DELIVERY: Επεκτείνουμε την αυθημερόν παράδοση σε περισσότερες περιοχές στην Αττική! Καλέστε μας για να δείτε αν εξυπηρετούμε την περιοχή σας!   ΑΜΕΣΗ ΚΛΗΣΗ